Program

21.3.2024

 

 


 

FIS FINALE SVETOVNEGA POKALA V SMUČARSKIH SKOKIH ZA ŽENSKE

 

Četrtek, 21. marec 2024

17.00 - Finale FIS svetovnega pokala za ženske HS 102


 


Vstopnice - FIS svetovni pokal v smučarskih skokih

OBISKOVALCI
Shema prizorišča

INFORMACIJE
Imetniki vstopnic

NAKUP VSTOPNIC
Uradni prodajalec vstopnic je Kompas d.o.o. Vstopnice prodajajo vse poslovalnice Kompasa in pooblaščene agencije.
Informacije
in rezervacije:
01 2006 111
planica.kompas.si
* DDV je vštet v cenah vstopnic. Organizator si pridržuje pravico do spremembe cen vstopnic, v primeru spremembe višine DDV-ja.

Dostop do Planice

Vsem obiskovalcem so na voljo brezplačni krožni avtobusni prevozi iz Kranjske Gore in okolice. Avtobusi imajo prednost prihoda in odhoda pred drugimi vozili!

Avtobusi z višino več kot 385 cm v Planici ne bodo mogli parkirati!

Obiskovalci, ki bodo v Planico prišli z lastnimi vozili, bodo na parkirne površine usmerjeni z označbami organizatorja in z navodili rediteljev. Parkiranje v Kranjski Gori je možno na javnih parkirnih površinah, ki so plačljive, razen če je drugače označeno z oznakami organizatorja.

Parkiranje izven označenih parkirišč, še zlasti na in ob cesti bosta policija in redarstvo dosledno sankcionirala.

Vstopna mesta za avtobusni krožni prevoz, ki se začne nekaj ur pred tekmami (urnik), se nahajajo v Kranjski Gori (redna avtobusna postaja in pri policijski postaji), Podkorenu (redna avtobusna postaja ob regionalni cesti) in Ratečah (križišče Ledine), ter Petrol Rateče (v primeru preusmeritve parkiranja na bližnje površine).

Parkirišče VIP in MEDIA je v Kranjski Gori pri policijski postaji. Vstopna točka krožnih prevozov VIP in MEDIA  je pri hotelu Kompas.

Na finale 45. FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih v Planici med 21. 3. 2024 se v najlepšo dolino na svetu lahko katerikoli dan odpravite s kombiniranim prevozom vlaka in avtobusa. Več informacij na strani Z vlakom v Planico.

Na prizorišče tekmovanj v dolino svetovnih prvakov se lahko z različnih označenih parkirišč podate tudi peš ter tako naredite nekaj zase in naravo. Označene peš poti najdete tukaj.

Vse obiskovalce naprošamo, da ob povratku iz Planice na avtobuse vstopajo strpno, umirjeno in pazljivo. Vstopanje bo usmerjeno s strani rediteljev in varnostnikov, ki bodo s pomočjo varnostnih ograj in nadzorovanih vhodov do avtobusov poskrbeli za čim manjšo gnečo in posledično hitrejši odhod.


SLOVENIJA: ZELENA DEŽELA S ŠPORTNIM SRCEM

Šport ima v Sloveniji posebno mesto. Slikovita in razgibana pokrajina ponujata številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa 365 dni na leto, zato ni čudno, da smo Slovenci športni narod. Imamo tudi številne vrhunske športnike in veliko navijaško srce.   

Poženite adrenalin po žilah, poiščite nove izzive - s pohodniškimi čevlji ali kolesom. Z otroki uživajte na smučiščih pozimi in v vodnih aktivnostih poleti. Dan zaključite s sprostitvijo v slovenskih termah in zdraviliščih ali odkrivajte bogato ponudbo bližnjih hotelov in kampov ter si povrnite moči z lokalno kulinariko. Naj vas očara kultura in slikovita slovenska mesta.  

Še posebej pozdravljeni v Kranjski Gori in okoliških krajih, kjer vas pričakujejo živahna doživetja v objemu Julijskih Alp. Najbolj znana je Planica -  športni raj pod Poncami. Zgornjesavska dolina je idealna za družinsko smučanje, tek na smučeh in druge zimske aktivnosti, v toplejših mesecih pa je privlačna predvsem za pohodnike in kolesarje Lahko se pohvali tudi z restavracijo, ki nosi prestižno Michelinovo zvezdico.  

 

Vstopite v svet aktivnih doživetij